Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kulaté a pro mnohé zlomové životní jubileum má čerstvě za sebou i anglická herečka a zasloužilá maminka Sadie Frost. Že je v jejím případě věk pouhé číslo a ona je nadmíru spokojená sama se sebou, dala jasně najevo fotografií sdílenou v den svých narozenin na Instagramu.

Bývalá manželka hereckého kolegy Juda Lawa, s nímž má tři ze svých čtyř dětí, se nechala zvěčnit ‚oděná‘ jen do své vlastní kůže na posteli. Snímek podpořila komentářem ‚Děkuji mámě a tátovi za tyto úžasné šaty, které jsem mohla posledních padesát let nosit! Pořád mi dobře slouží...‘

Oslavy půlstoletí byly u Sadie, známé například z hororu Drákula, ve velkém stylu. Nejenže se v sobotu konala párty v londýnském podniku Black Dice, ale ještě začátkem měsíce strávila týden se svými kamarádkami v Turecku.

Právě cestou zpět z údajného luxusního ‚detoxu‘ v pětihvězdičkovém hotelu byla alkoholem posilněná Kate Moss vyvedena z letadla.

Reklama

Další články

Načítám