Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na herečku Michaelu Dolinovou (60) se na konkurzu na muzikálovou parodii 50 odstínů šedi čekalo, dokud nepřijde od zubaře. A pak ji režisér Antonín Procházka stejně poslal domů. "Byl to nejkratší konkurz v mém životě," svěřila nám Míša a my se režisérovi ani nedivili, že ji nechtěl trápit. Dost už ji potrápil stomatolog.

"Trhali mi šestku, a nejen že mám tvář ještě nateklou, ale také úplně bez citu. Sotva mluvím. Netušila jsem, že bude umrtvující injekce tak dlouho odeznívat. Ale faktem je, že jsem ještě před 45 minutami seděla na křesle," přiznala Míša, která ale stejně hýřila dobrou náladou. "Tak je to parodie, takže já jsem s tou ztuhlou pusou parodie na sexy ženu. Jak říká Cimrman: Zuby - pohroma huby," smála se Dolinová.

"Ale na zpěv to vliv nemá, takže jsem opravdu zazpívat chtěla. Jen by musel pan režisér zavřít oči," dodala. „Už jsem tady ale leccos odehrála, s panem režisérem se známe, tak buď mu sednu do typu, anebo ne. Když ano, tak bych se moc těšila," doplnila.

Nás zajímalo, co by na to, kdyby byla angažována do muzikálu inspirovaného erotickou knihou, který má prý hodně vulgární party a bude doporučeno, aby jej nenavštěvovaly děti do patnácti let, říkal její manžel soudce. "Myslím, že trestné to není, mluvit vulgárně," krčila rameny Míša.

"Viděla jsem několik divadelních her, kde se mluvilo velmi vulgárně, a sedlo to tam. Nemám ráda vulgarismy, které jsou jakoby na ozdobu. Tenhle text zatím neznám, ale pevně věřím, že to tam má svoji funkci. Ale, jak říkám, trestné to není, sedět za to nepůjdu a ani na pokutu to nebude," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám