Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Už se zdálo, že Britney Spears (42) konečně našla partnera, s nímž tvoří stabilní pár. S hudebním producentem Charliem Ebersolem působili velmi spokojeně, jejího partnera si oblíbili také zpěvaččini synové Jayden a Sean, jež má s exmanželem Kevinem Federlinem.

Popová hvězda nemá o partnery nouzi, ale její vztahy bohužel nemají příliš dlouhé trvání. S Charliem, který dokonale vyplnil prázdné místo ve zpěvaččině rodině, jim to vydrželo jen osm měsíců. Britney ještě nedávno tvrdila, že prožívá nejšťastnější období svého života, ale rázem došlo k obratu.

Atraktivní pár se společně naposledy objevil v květnu na udílení Billboard Music Awards, což byla zřejmě prokletá akce. Shodou okolností z ní pocházejí i poslední fotky Nicka Jonase s Olivií Culpo, jež také následně potkal rozchod.

Románek s Ebersolem zpěvačka dokumentovala na sociálních sítích, kde se chlubila fotkami plnými pohody. Ty už ovšem najdeme jen v archivu, protože vzpomínky na nevydařený vztah po rozchodu zlikvidovala. Britney se dosud ke svému soukromému životu nevyjádřila, ale toto gesto hovoří za vše. Že by opět došlo na nevěru, stejně jako v případě jejího předchozího partnera Davida Lucada?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám