Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) má už několik let vlastní soutěž krásy Miss Face, ale sama pořád ještě předvádí své tělo na módních molech v plavkách. Jak dlouho to má ještě v plánu? "Nemám pocit, že by se to neslušelo, abych jako ředitelka soutěže nemohla dál dělat modelku," míní.

Vedle svých děvčat si ani nepřipadá stará. Není divu. "Mám tam holky od sedmnácti let, ale třeba moje loňská vítězka byla jen o rok mladší než já. A s holkami docela často chodím společně přehlídky, na které je i dohodím. Dneska na Fashion Island se mnou chodily dokonce dvě. Ale obě oděvy na denní nošení, plavky jenom já," prozradila.

"Když soutěž odezní, tak tím, že jsme na tom věkově docela podobně, stávají se z nás kamarádky. Ale během soutěže mi vykají a říkají mi paní ředitelko, to dokonce vyžaduji, a vykám i já jim, protože autorita je potřeba, pak se to ale změní," vysvětlila a popsala nám, jak to v soutěži, která už má za sebou další semifinále, chodí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám