Hlavní obsah
Článek

Nejen na tomto portále jste se dočetli mnohé o nutnosti detoxikace organismu a jejím účinku na lidské zdraví. Vědci však nyní prokázali to, co již dlouho tušili. Až 50 % naší denní energie spotřebují ke svému životu přemnožené nežádoucí organismy, které prospívají uvnitř nás. Máte na něco alergii? Hned onemocníte? Nemáte dlouhodobě dobrou náladu? Vědci doporučují preventivní odčervení organismu.

Všimli jste si, že jsou lidé kolem vás stále častěji nemocní? A co vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by se rád svěřoval, že za jeho vleklými problémy stojí cosi živého uvnitř vlastního těla. Čím dál více lidí však žádá vyšetření a výsledky jsou alarmující. Kdo si nyní ťukáte na čelo, že problém začervení je pouze pro pejskaře, škaredě se pletete. Většina larev je přenosná na člověka a ani nemusí dojít k přímému kontaktu s mazlíčkem. Stačí mít kontakt s člověkem nebo s gaučem, který s ním kontakt měl. Bohužel, nakazit se je velmi jednoduché. Některé larvy přežívají v prostoru až 3 roky. Hotelů „pets friendly“ je čím dál více. „Normální člověk nemá ani ponětí o tom, kde se nakazil a jak dlouho už v sobě nežádoucí parazity pěstuje,“ uvádí nezávislý server Antiparazitikum.cz.

Červi jsou rafinovaní, proto je tak těžké je odhalit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V případě, že jste nevšímaví a projevy různých nemocí řešíte většinou antibiotiky, asi jejich přítomnost neodhalíte. Paraziti prospívají díky své až neuvěřitelné schopnosti přizpůsobovat svůj životní cyklus tak, aby zůstali nepovšimnuti nic netušícím hostitelem. Stopy po svém zločinu krádeže dobrého zdraví zahlazují tím, že napodobují příznaky běžných chorob. Naštěstí, pokud jsme naopak pozorní k tomu, co se nám snaží naše tělo říct, může jít o první správný krok. U některých infikovaných osob se nemusí projevit žádné příznaky, u některých naopak hned od začátku. Věřte ale, že se dřív nebo později nějaké příznaky objeví a je jen otázkou času, kdy se zhorší a vy budete toužit po uzdravení.

Odhalte příčinu dřív, než vás červi začnou doslova užírat zevnitř. Odhalení trvá roky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Červi nemusí způsobovat bolest, ale přesto snižují celkovou vitalitu organismu. Můžeme se cítit unavení, mít špatnou imunitu, trpět bolestmi zad, kloubů a dalšími neduhy, a přesto nás lékař bude pokládat za zdravé. Typickým znakem bývají často větry nebo křeče v břichu, což způsobují paraziti usídlení v horní části tenkého střeva. Dalšími příznaky jsou například náhlé alergie na různé druhy jídla, častá opakovaná únava, kručení v břiše, bolesti kloubů a svalů, celková ochablost a řada dalších! Nepodceňujte tedy sílu malých, ale silných nepřátel vašeho těla a zbavte se červů dříve, než napáchají nevratné škody. Nepřicházejte dále zbytečně o svou životní energii a imunitu.

Zúčastněte se klinického testu a získejte Wurm-Ex za jedinečnou cenu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úspěšný boj s parazity je nyní možný díky unikátnímu přípravku Wurm-Ex. Jde o jediný volně dostupný a vysoce účinný přípravek na odčervení lidského organismu, který je šetrný ke střevní mikroflóře a nekompromisní vůči cizím organismům v lidském těle. Maximalizujte svoji obranyschopnost a užijte si s rodinou léto bez problémů. Wurm-Ex se užívá pouze 10 dnů, nejlépe 2x ročně. Žádejte ve své lékárně nebo přímo od výrobce na stránkách Wurm-Ex. Tam získáte Wurm-Ex spolu s malým dárkem v podobě testovacího vzorku nového produktu na extrémní spalování lipidů. Při zadání kódu WX4PETS se vám v rámci klinických testů mimořádně odečte 100 Kč z každé objednávky. Akce a vzorky pouze do konce června.

Další články

Načítám