Hlavní obsah
Článek

Hvězdný fotbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo (39) přišel po rozchodu s ruskou modelkou Irinou Shayk (38) o prvotřídní krásku. Irina patřila po boku svalnatého fotbalisty k opravdovým ozdobám, ale ani ona mu zřejmě nestačila, a tak jí pravidelně zahýbal s jinými kráskami.

Teď si nekorunovaný král metrosexuálů musí ve velkém rvát své nagelované vlasy. Při pohledu na nejnovější sexy snímek Iriny Shayk v bikinách musí sám uznat, že si své kočičky měl mnohem víc vážit.

Irina si navíc po rozchodu s Ronaldem značně polepšila. Po jejím boku se teď kasá hrdostí hollywoodský herec Bradley Cooper (49), který působí na první pohled mnohem vyzrálejším dojmem než "štěně" Ronaldo.

Však si také Irina po bolestném rozchodu stěžovala, že se Ronaldo neumí chovat k ženám a pořád je jak malý kluk. To Bradley Cooper už ve čtyřiceti letech ví, co chce, a s modelkami má bohaté zkušenosti. Letos na jaře se po dvou letech rozešel s anglickou modelkou Suki Waterhouse. Moc dobře tak ví, co na ruskou krasavici platí, a chová se k ní jako velký gentleman.

Reklama

Další články

Načítám