Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně před rokem se Míša Maurerová objevila na mezinárodní barmanské soutěži Mattoni Grand Drink v doprovodu pohledného surfaře Čestmíra Procházky. Okamžitě se začalo spekulovat o tom, že mezi těmito dvěma je víc než jen přátelství. Herečka vztah s pohledným sportovcem odmítla komentovat a diplomaticky se tomuto tématu vyhýbala.

Když ale po roce dorazila na stejné místo činu s tím samým doprovodem, tak bylo zbytečné zapírat. Míša se o to vlastně ani nepokoušela. „Strašně mě fascinuje, jak si lidé dělají starost, jestli jsem spokojená a šťastná. Děkuju, jsem spokojená,“ nechala se slyšet Maurerová. Když na ni přestal mířit objektiv naší kamery, tak se nám svěřila s tím, že je aktuálně zamilovaná a svůj stav si náležitě užívá.

Na barmanskou soutěž prošpikovanou vystoupením Jany Kirschner, Davida Kollera, Anety Langerové či kapely Chinaski dorazila herečka v doprovodu nikoli jednoho, ale hned dvou mužů. „Já jsem tu se dvěma muži. Už mi tady ženský říkaly, že nemají žádný chlapy a já mám hned dva. Oni se mi ti skvělí chlapi množí,“ smála se Míša Maurerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám