Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Za tu dobu, co se začala pohybovat v českém šoubyznysu, si už její pohledná tvářička, krásné křivky a hlavně bujný hrudník našly řady příznivců. Ti teď ale asi ostrouhají. Eva Perkausová (29), moderátorka, která sice nedávno v jednom televizním pořadu skončila, ale další už se rýsuje, totiž už nechce být „tou s těmi velkými balóny“ a úplně mění strategii. „Myslí si, že v moderátorské profesi je tak dobrá, že si opravdu nemusí pomáhat lacinými triky,“ dozvěděli jsme se od jejích přátel.

Je otázka, jestli se jí to povede, protože takových dívek a žen, které se nejdřív prezentovaly přes své tělo a později chtěly dosáhnout vyšších a ušlechtilejších cílů, tu už bylo a dopadlo to porůznu.

Sama Eva všechny ty dosavadní prsaté fotky nebere tak, že by je prezentovala ona sama, tvrdí, že ji tak chtěla vidět média. A když jsme se jí zeptali na jedné kosmetické akci, kam dorazila zahalená až ke krku, jestli není škoda, že fandům upírá pohled na to, co mají tak rádi, odpálkovala nás. „Vy jste mě někdy potkali nezahalenou? Vždy jsem oblečená dle situace. Jsem tady na uvedení jedné decentní a klasické značky, a tak bych asi také měla být oblečená,“ prohlásila.

Můžeme jen doufat, že ji krize vnímání v mediálním prostoru přejde, a když se má čím chlubit, že to fandům upírat přece jen nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám