Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen fotbalový brankář Gigi Buffon patří v italském nároďáku k vyhlášeným nevěrníkům. Manželství se kvůli záletům rozpadlo i jeho spoluhráči a jednomu z nejznámějších fotbalových špílmachrů - Andreovi Pirlovi. Ten se loni po třinácti letech manželství rozvedl s matkou svých dvou dětí Deborah Roversi.

A stejně jako manželka Gigiho Buffona Alena Šeredová neskončila po rozvodu s prázdnou ani Deborah, která si klidně může dopřát exotickou dovolenou v Miami. Dceru Angelu a syna Niccola nechala hlídat nevěrného tatínka a sama si s kamarádkami vyrazila užívat slunečních paprsků za velkou louži.

Pirlova exmanželka se i po dvou dětech pořád může chlubit bezchybnou postavou a pevným zadečkem, ale ani to fotbalistovi zřejmě nestačilo a zakoukal se do mladší krásky - modelky Valentiny Baldini. Provalení milostné aféry Deborah neskousla a nemilosrdně požádala o rozvod. A také o pěkně tučné majetkové vyrovnání...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám