Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V polovině dubna měl Tomáš Hauptvogel těžkou nehodu na motorce. Řidič osobního automobilu mu tehdy nedal přednost a smetl jej. Moderátor skončil s těžkými zraněními v nemocnici. Poslední operaci prodělal před týdnem a dnes se opět posadí za moderátorský pult.

„Byl jsem se na Primě podívat už minulý týden, bylo otevřené i studio, takže bylo fajn tam zase sedět. Moc se těším, až na sebe vezmu oblek a pozdravím diváky,“ říká Tomáš Hauptvogel, který si postěžoval, že za dva měsíce, jež strávil mimo obrazovky, přibral.

„Váha šla výrazně nahoru, v některých partiích, které skrývá volné tričko, jsem přibral, tak doufám, že se do toho obleku vejdu,“ věří před svým pondělním návratem.

Přípravy nepodcenil, a i když stále chodí o berlích, našel si čas na kadeřníka. A jaký je Tomášův aktuální zdravotní stav?

„Lepší se to, ale těžko říct, že je to dobrý. Nejde to. Chodím furt o berlích, jsou tam náznaky hojení, ale je to všechno ještě na dlouhou dobu,“ dodal. Tomáš prodělal několik operací, tu poslední minulý týden, kdy mu lékaři vyndali šrouby, které formovaly zlomené zápěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám