Hlavní obsah
Článek

Herečka Monika Zoubková, kterou známe mj. ze seriálu Všechny moje lásky, mívala v dětství komplexy ze své barvy vlasů. "Bývala jsem ještě mnohem zrzavější než teď, byla jsem taková liška ryška, posmívali se mi: ‚Zrzi, zrzi, co tě mrzí,‘ " svěřila Super.cz. "Sestra a bratr byli taky hodně zrzaví, měli jsme i zrzavého pejska a v pubertě jsme řešili, jak je to trapné," dodala.

"Hrozně jsem se těšila, že až mi bude patnáct, budu si moct nechat vlasy obarvit třeba na černo. Ale ono by se to ke mně ani nehodilo, maminka mi to rozmluvila a udělala dobře. A čím jsem starší, tím mám vlasy světlejší a nechávám si od kadeřnice pomáhat, aby to bylo přirozené a podpořila jsem svoji původní barvu," vyprávěla svoji vlasovou anabázi Zoubková.

Obě její děti jsou po ní. "Říkala jsem manželovi, že se málo snažil, protože obě jsou po mně, jak světlostí, tak vším ostatním, třeba svými pršáčky. On je přitom hodně tmavý, má tmavé vlasy a hnědé oči," řekla nám herečka, která je vdaná za kolegu, herce a režiséra Michala Dočekala.

Protože jsme se setkali v salonu krásy, zajímalo nás, jaké další procedury kromě kadeřnictví Monika absolvuje. "Doposud jsem používala na holení nohou žiletku, přičemž se někdy zapomenu, zaryju se až do kosti a skončí to další jizvou. Depilace mě bolela, stejně jako vosk, ale chci si vyzkoušet laserovou depilaci," plánovala.

Prý nechodila nikdy ani na kosmetiku. "V tom jsem strašný neandrtálec. Nestarám se o sebe, naštěstí jsem neměla nikdy moc problémy a vždycky mi to přišlo trochu nepodstatné. Ale mám pocit, že s věkem to přijde a budu se o sebe muset víc starat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám