Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Česká Vicemiss Tereza Budková právě dokončila bakalářské studium na Policejní akademii. A je trochu naštvaná ze známek. Měla totiž jednu dvojku, a tak nezískala červený diplom. "Na jednu stranu mi to ale usnadnilo rozhodnutí, co budu dělat příští rok," řekla Super.cz.

"Na škole jsem mívala samé jedničky, tak jsem byla trochu smutná z té jedné dvojky. Kdybych měla červený diplom, mohla jsem jít bez přijímaček dál na magisterské studium. Takhle ale na rok přeruším školu a budu se věnovat modelingu v zahraničí," objasnila.

My se s Terezou potkali na přehlídce plavek, kde na sebe musela nechávat patlat bronzující krém, aby nebyla bílá jako sýr. "Učila jsem se, do toho jsem měla práci v modelingu, a tak na opalování nebyl čas. Chystám se ale na dovolenou na Korfu, tak pak už na mě snad nebudou muset nic natírat," smála se.

Když už se opaluje v Česku, tak na zahradě u domku, který mají s přítelem v Plané. Ani tam se ale prý neopaluje nahoře bez, protože mají nízký plot. "Nemám to ráda, takhle se vystavovat, a ani přítel by mě nenechal. Když už někde, tak na nějakém balkoně. Vždycky si aspoň sundám ramínka, aby to nevadilo při focení," dodala.

Léto bude mít Tereza pestré. Chystá se totiž pracovně do opravdu dalekého zahraničí. "V jednání je Singapur a Indie. Uvidíme podle situace, jak na tom bude trh a jak se tam budu hodit," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám