Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Černocká (74) se sice občas v nějakém filmu mihne, ale nikdy nezapomeneme zejména na její Saxanu. A to jak tu původní, tak pokračování, které režisér Václav Vorlíček natočil před několika lety. Ve snímku Andílek na nervy dostala konečně jinou větší roli, hraje starostku, tetu hlavní hrdinky.

"Bylo to strašně namáhavé. Točilo se během všech ročních období, zejména zima byla ukrutná. Měla jsem velké množství textu, který se mi už špatně učí, jak jde ten věk vzhůru," vysvětlila. "Ale já si nikdy nic nepamatovala a teď se to jenom zhoršilo. Už je to katastrofální a pro tenhle film jsem se učila ďábelské pasáže," svěřila. "Jako starostka jsem musela vyslovovat slova jako infrastruktura, kanalizace, měla jsem tam proslovy a tohle jsou jediná slova, která jsem si zapamatovala," dodala.

Nás zajímalo, že podle pravidla fungování rodinných klanů, by už dávno měla do filmu dohodit dceru nebo vnučku, a pořád to nedělá. Proč? "S vnučkou bych si to troufla. Ta vypadá, že by ji to vyloženě bavilo a je moc šikovná. Ale jsou jí čtyři a půl, a to se ještě může strašně změnit. Dceru bych spíš viděla jako moderátorku, protože jí to dobře myslí. Anebo ať radši píše, aspoň na ni nebudou všichni koukat. Já to musím řešit pořád, a to bych jí nepřála, aby celý život přemýšlela, jestli se všem líbí," míní Černocká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám