Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal David (63) má za sebou koncert v O2 areně, který si nadělil ke svým 55. narozeninám. Poblahopřát mu přišlo na 18 tisíc fanoušků včetně jeho hosta DJ Boba, se kterým se v den koncertu viděli podruhé v životě, na první setkání si ale švýcarský zpěvák nepamatuje.

"Měl jsem možnost setkat se s ním  v roce 1996, kdy byl v Čechách a dělal předskokana Michaelu Jacksonovi (†50). Pak jsme se setkali v nějakém baru, kde jsme si chvíli povídali. Už si na mě nepamatuje, ale není to alkoholem. Je absolutní abstinent, nedá si jedinou skleničku," řekl Super.cz David.

Z pátečního seznámení je nadšený. Bobo prý neměl žádné speciální požadavky, do šatny chtěl jen catering a vody. "To setkání bylo perfektní, jsem rád, že jsme se mohli potkat, mít ho jako hosta a být spolu na jednom pódiu. Žádné hvězdné manýry nemá, je to skvělej, skromnej kluk," dodal David.

Zpěváci měli připravený jeden pro druhého dokonce dárek. "Někdo mi naznačoval, že mi chce dát cenu Music of Awards, on jich má deset, zatímco Michael Jackson jich má jen šest. Nechce se mi tomu věřit, že by mi ji dal. Uvidíme. Možná to bude jen nějaká replika, i to je super fór. Já mu dám medailon, který mi vyrobila ve zlatém provedení Česká mincovna," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám