Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Dejdar (59) odstěhoval manželku s oběma dětmi na americkou Floridu, prý proto, aby si syn a dcera užili dětství bez pozornosti médií. Syn tam navíc trénuje hokej. Teď mu ale rodina přiletěla na léto do Prahy, a protože s ní chce trávit co nejvíce času, syna vzal i na adrenalinovou soutěž, které se účastnil.

"Je to zdravý adrenalin, který neohrožuje váš život, tohle jsem ještě ochoten podstoupit," řekl nám poté, co na střeše obchodního centra zastavoval auto smykem tak, aby shodil co nejvíce nafukovacích kuželek. Během různých natáčení si ale užil mnohem nebezpečnější situace.

"Bylo toho víc. Běhal jsem po jedoucím vlaku, jezdili jsme dost šílené a rychlé trasy na koních, z koně jsem také spadnul a zavalil mě. Také jsme jezdili autem, na motorkách, dělali různé věci pod vodou. Žádný velký úraz jsem naštěstí neměl, nejhorší to bylo s tím koněm, ale on za to nemohl. Bylo to na velké zamrzlé louži a on chudák upadl. Ale ty nejnebezpečnější scény za herce dělá vždycky kaskadér, protože žádný producent si nedovolí ohrozit natáčení a investice tím, že by se něco stalo," vysvětlil.

Martin je teď hlavně rád, že si přes léto užije rodinu, za kterou během roku létá na Miami. "Je to pecka. Jsme spolu pořád. Teď jsme byli s Matějem na tréninku na ledě, teď jsme přišli sem, za chvíli máme zase další program," řekl Super.cz Dejdar, který se chce přes léto věnovat rodině co nejvíce, jak mu pracovní povinnosti dovolí.

"Začínám točit nový seriál pro Primu, který se jmenuje Přístav, takže jsme museli přeházet a překombinovat celé léto. Ale pojedeme všichni na čtrnáct dní k moři. A oni se pak kolem 10. srpna zase vracejí do Ameriky a já si tady budu užívat," smál se herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám