Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emotivně vypjatá scéna závěrečného dílu seriálu Hra o trůny, v níž se královna Cersei Lannister musí na důkaz pokory a hanby projít městem nahá, se dočkala mimořádně silných ohlasů jak z řad diváků, tak i médií. Představitelka Cersei, herečka Lena Headey, která je v očekávání druhého potomka, přiznala, že se nechala ‚zaskočit‘ dublérkou, a média nedala pokoj, dokud nevypátrala, o koho se jedná...

Po pětiletém synovi Wyliem Loughranovi Lena Headey očekává už v létě příchod holčičky, což potvrdila již v dubnu. Ve skutečnosti se tak v záběru finálové páté série mezi stovkami komparzistů v rouše Evině procházela poměrně neznámá americko-britská herečka a modelka Rebecca Van Cleave. Sedmadvacetiletá brunetka má dokonce na serveru imdb v seznamu rolí už i vepsáno ‚Hra o truny - Naked Cersei‘.

Kromě toho se zde můžete dočíst, že se letos objevila i ve fiktivní sérii o královské rodině The Royals s Elizabeth Hurley v hlavní roli nebo také v seriálu 50 dobrodružství, která přivedou vaši matku do hrobu.

Reklama

Další články

Načítám