Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když letos v lednu udělala Paulina Gretzky ze svého slavného otce dědečka, asi nikdo nečekal, že už za pět měsíců vystřídají na jejím Instagramu fotky prvorozeného syna obrázky její postavy, a rovnou v titěrných bikinách. I když na rekordně rychlé dosažení původní váhy a plochého bříška jsme si už u celebrit zvykli.

Šestadvacetiletá americká modelka a tak trochu i zpěvačka Paulina je nejstarší z pěti dětí hokejisty Wayna Gretzkyho (54) a herečky Janet Jones (54). Syna Tatuma Gretzkyho Johnsona porodila 19. ledna. Otcem chlapce je její snoubenec, profesionální golfista Dustin Johnson.

Dávno předtím, než se Paulina stala maminkou, se rozhodla nejít na vysokou a raději se věnovat kariéře v hudebním průmyslu. Poprvé se představila na hrách Heritage Classic v roce 2003, kde zazpívala píseň I Will Remember You. Později nazpívala píseň Collecting Dust, ale dál než do jednoho pořadu na MTV se s ním nedostala. Ani v modelingu se nijak zvlášť neprosadila. Její křivky ale mohli obdivovat golfoví nadšenci například loni v květnu, kdy se objevila na obálce magazínu Golf Digest.

Reklama

Další články

Načítám