Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluše Bittnerová má po premiéře filmu, v němž má téměř hlavní roli, ale přitom v něm vůbec fyzicky nehraje. Ve snímku Andílek na nervy totiž figuruje pouze její fotografie, jako mrtvé matky hlavní hrdinky.

"Něco podobného se mi stalo poprvé. Navíc je u mě velmi pikantní důvod smrti. Moje postava totiž byla údajně na zvětšení prsou a při operaci zemřela. Sama jsem film ještě neviděla, ale slyšela jsem, že se tam o mně jako o mamince mluví hodně často, zmíněná jsem asi milionkrát, takže možná ještě půjdu za produkcí, zda by mi nezvýšili honorář aspoň za focení," řekla Super.cz.

A nás napadlo, že už vzhledem k blížícím se prázdninám by si určitě nějakou tu korunu navíc na dovolenou zasloužila. "Prázdniny se sice blíží, ale mně dluží tolik produkcí, že doufám, že mi aspoň část z toho přijde," věří herečka. A o jakou částku jde? "Nemám to spočítané přesně, ale vím, že mi ve vzduchu létá něco kolem 150 tisíc korun. Něco odpracujete, oni nezaplatí, čekáte, pak se podávají hromadné žaloby a stejně nic nedostanete. Takový veselý život má ale hodně lidí," míní smířlivě.

"Kdyby mi všichni zaplatili, mohla bych jet na půl roku do Thajska. Ale já se stejně nikam moc nechystám, protože rozjíždím nový projekt, který je pro mne velmi zajímavý, ještě nikdy jsem to nedělala. Takže zůstávám v Praze přinejmenším v srpnu. Snad se vejdu s nějakou dovolenou na poslední chvíli k moři aspoň v červenci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám