Hlavní obsah
Článek

Jméno Omar Sharif je výrazně zapsáno do dějin kinematografie, a není tak divu, že se k němu hlásí i vnuk slavného herce. Omar Sharif Jr. je pro publikum stejně atraktivní jako kdysi jeho dědeček, jen s tím rozdílem, že ho mnohem více těší obdivné reakce od mužů.

Věhlas, jehož dosáhl herec z kultovních filmů Lawrence z Arábie a Doktor Živago, se jeho vnukovi zalíbil natolik, že se také pokouší prorazit ve světě šoubyznysu. Omar se může spolehnout na atraktivní tvář, díky níž zazářil v několika reklamních kampaních.

Mnohem více jej však láká stříbrné plátno, kde jeho předek dosáhl obrovského úspěchu. Model neskrývající svou homosexualitu už má za sebou několik rolí, ale slávy svého dědečka, jehož v pokročilém věku trápí Alzheimerova choroba, nejspíš nikdy nedosáhne.

Omar se v roce 2011 přestěhoval z Egypta do USA, kde prozatím spíše než jako herec proslul jako gay aktivista. Kvůli přiznání k lásce k mužům a židovskému původu je pro něj nemyslitelný návrat domů, protože se obává islamistických radikálů. Mnohem lépe se cítí v Americe, kde se hlásí k odkazu svého předka.

Reklama

Další články

Načítám