Hlavní obsah
Článek

Někteří se budou rozplývat, jiní budou kroutit hlavou. Malý mládeneček posazený do nádoby s mlékem a s kačenkou po boku někomu bude připadat hrozně kýčovitý, divte se ale jeho matce, že je z něj paf! Zvlášť tehdy, když doplní informaci, že už v půl roce je škvrně politicky orientováno, neboť pravidelně sleduje zprávy. A matkou černouška není nikdo jiný než původem Angolanka žijící v Brně Madalena Joao, hvězdička historicky úplně první české SuperStar.

„K focení došlo náhodně, na ulici jsem se potkala s fotografkou a smály jsme se, že oběma nám říkají černá mamba. Tak si vzala syna hned do ateliéru. Eliášek je profík, fotoaparát má rád, baví ho to a focení v mléku se mu moc líbilo,“ svěřila se Super.cz Madalena.

„Je to docela klidné dítě, není tak neposedný, jako jsem byla já. Je to malinký cvalíček, ale lepší je, když má dítě rezervy, protože nikdy nevíme, co se může stát, tak pak je kam s váhou spadnout. Denně spolu chodíme na procházky a já si mateřskou užívám se vším všudy. Sice bývám unavenější, protože se budíme i čtyřikrát za noc, ale to už je úděl maminek. Jinak se už plazí a vše zkoumá, nejvíc ho musím odhánět od květináčů. Dovede si hrát pěkně sám a často sleduje televizi, hlavně Televizní noviny, aby byl v obraze,“ směje se.

„Pro mě jako pro zpěvačku je potěšující, že má rád zpěv. Usíná mi v náručí, když trénuji. Uklidňuje ho můj hlas,“ dodává Joao.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám