Hlavní obsah
Článek

Veronika Kubařová (28) nepatří mezi ty ženy, které se příliš a zbytečně odhalují. Tyto snímky, na kterých herečka pózuje jen v župánku, jsou výjimkou. Sympatická kráska odjela na víkend z hektické Prahy a jejím cílem se staly Konstantinovy Lázně.

„Do lázní jsem odjela sice jenom na víkend, ale doufám, že v této hektické době mě zdejší kouzelné bylinkové lektvary dostanou do pohody,“ říká herečka, kterou jsme v nejmenších českých lázních potkali v rámci otevření nové sezóny.

Představitelka princezny Rozmarýny z pohádky Zdeňka Trošky Nejkrásnější hádanka skoro celý víkend neoblékla nic jiného než sněhobílý froté župánek, protože si neustále užívala procedury.

Českým divákům se Kubařová zaryla do paměti díky filmu Ženy v pokušení. A kde můžeme herečku spatřit nyní? „Diváci mě mohou vidět v roli Mařenky v Divadle ABC, kde hrajeme úžasný komický muzikál Bedřich Smetana. Novinkou je také představení Zásek v Dejvickém divadle, kde hraju svéráznou a s ničím se nepárající Sylvu,“ uzavírá pozvánkou nadějná hvězda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám