Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Břehy Malibu se od tohoto týdne mohou pochlubit dalším slavným obyvatelem. Jedna z nemovitostí situovaných na pláži má nového majitele - zpěvačku Lanu Del Rey. Ta si pořídila tento dům stojící částečně na kůlech a kamenech především kvůli tomu, aby byla co nejvíce izolovaná od okolního světa a také od fanoušků, kteří prý v jejím dosavadním obydlí na Hancock Park v Los Angeles často narušovali její soukromí. Někteří prý dokonce před jejím domem kempovali.

Devětadvacetiletá americká umělkyně prý za dům o třech ložnicích a čtyřech koupelnách zaplatila tři milióny dolarů, tedy zhruba 72 miliónů korun. Zvenčí sice nijak honosně nevypadá, ale kdo chce bydlet na tak lukrativní adrese, musí si zkrátka připlatit.

Největší devizou nemovitosti je však prostorná terasa s výhledem na oceán. Interiér je pak vybaven převážně klasickým dřevěným a proutěným nábytkem v přímořském stylu, ale Lana by jej ráda renovovala a uzpůsobila více k obrazu svému.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám