Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lady Gaga (38) ve středu večer nezvládla udržet si svůj „Poker Face“, když jí po tváři během přímého televizního vysílání začaly téct slzy jako hrachy. Co popovou hvězdu mohlo tak dojmout? Byl to tanec. Přesněji řečeno perfektní taneční výkon jednoho páru finalistů americké soutěže So You Think You Can Dance.

Gaga se v jednom díle pořadu objevila jako porotkyně přesně tak, jak ji známe. Výrazný make-up, bláznivý kostým, zelená paruka a boty na neskutečně vysokých platformách. Poté, co sama předvedla výbornou show, usedla mezi tři další porotce a hodnotila jednotlivé výkony soutěžících. Po zhlédnutí vystoupení Marka a jeho partnerky Allison na dojemnou píseň Jeffa Buckleyho „I Know It’s Over“ však zpěvačka neudržela emoce na uzdě a rozplakala se.

Směrem k Markovi pak řekla: „Jsem na tebe tak pyšná. Tanec opravdu miluješ. Bylo tolik věcí, co jsem v mládí udělala špatně a plno toho, co bych si přála vzít zpátky. Cítila jsem to podobně v každém momentu tvého dnešního tance. Jsi absolutně neuvěřitelný. Ať už budeš první, třetí nebo desátý, dal jsi to skvěle.“

Zpěvačka se v průběhu celého pořadu jevila sice jako velice výstřední, ale citlivá bytost. Nad tanečními výkony se rozplývala a pokorně talentované soutěžící uznávala. Zároveň všechny pobavila svým tvrzením, že její rudé boty na třiceticentimetrových platformách fungují jako módní cévky, proto nemusí během soutěže vůbec chodit na záchod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám