Hlavní obsah
Článek

Mladá a neklidná zpěvačka Miley Cyrus (31) se z popové hvězdičky vypracovala v provokatérku, jejíž koncerty jsou plné lascivností. Nyní se konečně ukázalo, že zkažené jablko nepadlo daleko od stromu.

Pětinásobná matka Tish Cyrus se označuje za silně věřící osobu, ale na společenské události amfAR Inspiration Gala se předvedla v ohozu, v jakém by ji na nedělní mši určitě do kostela nepustili. Na červeném koberci dokonce působila lascivněji než její oplzlostmi proslulá dcera, a to už je opravdu co říct.

Miley se při výběru oblečení krotila a předvedla se v rudých šatech s motivy srdíček, v nichž překvapivě odhalila jen ramena. Doprovod jí dělal velmi nápadný kamarád Tyler Ford v dámských šatech, ale přesto zůstala ve stínu své matky.

Tish se totiž inspirovala nezbednou dcerou a okopírovala její erotický styl. V černých šatech, jejichž horní část tvořila síťovina, výrazně poodhalila ňadra. Osmačtyřicetiletá zasloužilá matka se před fotografy hrdě tiskla ke svému druhému manželovi Billymu Rayovi, s nímž se chtěla už dvakrát rozvést, ale nakonec si to rozmyslela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám