Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sundala límec, který jí naordinovali lékaři, stejně jako ortézu z ruky, a s tělem plným modřin se svlékla do plavek a vykračovala si po mole. Nová Česká Miss Nikol Švantnerová (31) by měla být s otřesem mozku a pohmožděninami z víkendového pádu z kola v klidu doma, ale rozhodně to nedělá.

Už dva dny poté se totiž objevila na přehlídce Fashion Island s dalšími modelkami a tvářila se jako by nic. "Měla jsem lehký otřes mozku, naražené zápěstí, koleno. A postupem času se zjišťovalo, že jsem měla vyhozená čtyři žebra a obratel. Ta páteř byla nejhorší, ale dneska mi to nahodili. Ovšem bez toho límce to není nic moc," přiznala.

Proč tedy nezrušila účast na přehlídce? "Chtěla jsem všem dokázat, že nejsem žádná hysterka a i přes zranění to zvládnu. Práce je práce. Je to bolestivé, ale fungovat můžu. A jak se říká, co bolí, to sílí. Aspoň v to doufám," míní Nikol.

Na kolo si prý ale hned tak nesedne. "Kolo odložím na hodně, hodně dlouho. Jinak jsem ale na sport nezanevřela. Nejsem nešika, bylo to tím terénem. Jakmile budu fit, začnu zase běhat a hodím se do formy," slibuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám