Hlavní obsah
Článek

Není všechno zlato, co se třpytí, a kdo ví, zda to neplatí i pro Petra, který se objevil v naposledy odvysílané Výměně manželek. V té se ukázalo, že jeho žena si našla milence, utekla za ním, a ještě si kvůli němu nasekala dluhy, než se pokorně vrátila domů. V pořadu má žena docela dost negativní obraz, nyní se ale možná začíná ukazovat, že její na kameru pozitivně působící muž Petr třeba není až takové neviňátko a ona může být obětí! Iveta Super.cz popsala domácí násilí, kterého se vůči ní měl dopouštět. Jeho reakce na informace vás překvapí!

„Rok a půl pracuju jako barmanka. S manželem spolu pořád jsme. Sociálka u nás byla od doby Výměny jednou a vše bylo v pořádku. Je tedy nesmysl, že by nám chtěli děti odebrat, jak se někde psalo,“ říká Iveta s tím, že už v době natáčení měla načerno práci, a proto ji nemohla prezentovat.

Nejdřív nám prozradila, že s Petrem se snažili všechny potíže mezi sebou vyřešit, když se ale dozvěděla, že on říká opak (prý změn k lepšímu je jen málo, že snaha o nápravu jeho ženu rychle přešla), nestačila se divit. A pak prozradila detaily o údajném domácím násilí, které v pořadu jen naťukla.

„Manžel vypadá jako svatoušek, ale realita je trochu jiná. Mám několik lékařských zpráv z doby, kdy mě zbil. Vlastně to byl důvod, proč jsem od něj odešla. Napadal mě dokonce i před dětmi. Manžel je s alkoholem také kamarád, tak prostě třeba přišel podnapilý a zbil mě. Ponižoval mě i před lidmi, že jsem hnusné tlusté prase. Strašně mě psychicky shazoval. Nezvládala jsem to, a tak jsem si našla přítele, který ke mně dokázal být milejší. Že mě zatáhl do dluhů, je už jiná věc,“ otevřeně přiznává Iveta.

Policie prý tehdy násilí řešila, ale nikdy Petra z domu nevykázala, Ivetina manžela jen zklidnila. „Měla jsem z toho třeba velký otřes mozku a podobně. Většinou mě mlátil pěstmi do hlavy. Dnes už na mě nesáhne. Máme spory, ale už ne tak drastické a umíme si už vše vyříkat,“ dodala.

Reakce Petra, kterého jsme si nechali jeho ženou předat k telefonu, byla zvláštní. „Že jsem ji mlátil? Co mám jako říct? Asi je to pravda přeci, když je to v novinách (v žádných novinách o tom žádná zmínka nebyla - pozn. red.). Tak mě to nezajímá, nashle,“ utrousil nakvašeně, zatímco ještě pět minut před tím s námi ochotně mluvil. Třeba o tom, že nebýt dětí, s ženou už není, že ale maminku zatím ještě potřebují.

Problémy, které během manželské krize páru vznikly, bude Iveta řešit insolvencí.

„Nájem a elektřinu třeba platím já. S exmilencem se už ani nekamarádím, podala jsem na něj trestní oznámení, protože jsem se dozvěděla, že by mi mohl ublížit ještě víc. Dluží mi sto tisíc korun, je to trestný čin, řeší to kriminálka,“ uzavřela Iveta.

Věříte Ivetě, že je vlastně obětí Petra?
Ano, na kameru milého jen hrál
55,8 %
Nezdál se mi, ale podle mě se Iveta spíš vymlouvá
37 %
Ten chlap je správný a jeho žena lže, jako když tiskne!
7,2 %
Celkem hlasovalo 5825 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám