Hlavní obsah
Článek

Finále další Výměny manželek se blíží, a Nova tak divákům servíruje čím dál větší pochoutky ve formě nefunkčních českých rodin. Tentokrát jsou v hlavní roli starší manželský pár, vychovávající vnoučata místo dcery feťačky, a hlavně dvojice, v níž se manžel v hospodě drsně pohádá před kamerami s milencem své ženy. Navíc se tu řeší vysedávání nevěrnice v hospodě a zásah sociálky v jejich bytě!

Iveta (27) žije s o dvacet let starším podnikatelem Petrem v bytovce ve Špindlerově Mlýně. A jejich manželství se rozhodně nedá označit za harmonické. „Utekla mi za frajerem, i s penězi. A vrátila se s holou p****í (Iveta milenci půjčila sto tisíc, celkově má ale rodina dluhy za 600 tisíc korun - pozn. red.). Ještě se celý večer sedí v hospodě, chodí se domů ráno a pak se celý den spí a děti jsou bezprizorní,“ stěžuje si na začátku Petr, Iveta se jen chabě brání.

„Nechtěla jsem prát veřejně špinavé prádlo, ale když se pak manžel pohádal s mým bývalým přítelem a dozvěděla jsem se to, štáb mě přesvědčoval, že také musím něco říct. Tak jsem pak ve Výměně vysvětlila, co mě k odchodu od manžela vedlo,“ uvedla k tomu pro Super.cz Iveta.

V pořadu je vylíčena jako nezaměstnaná, údajně ale pracovala načerno, a tak se její práce nesměla v televizi ani zmínit. Navíc ji muž popisuje právě jako alkoholičku. „Manžel to přehání, něco tam samozřejmě bylo, vše má ale své důvody,“ hájí se Iveta. Po ní jde během natáčení sociálka, protože přišla na kontrolu, když doma byly děti bez dozoru.

Lenka s Ladislavem jsou postarší manželský pár, který pečuje o vnoučata, dnes sedmiletého Honzu a téměř čtyřletou Elinku. „S partnerem spadli do drog, děti měly jen dvě možnosti: buď my, nebo dětský domov,“ krčí rameny třiapadesátiletá žena z Vysočiny. Dcera, kterou má se sedmašedesátiletým Ladislavem, se v díle také objeví a ztropí před kamerou pořádnou scénu.

Lenka zase v náhradní rodině zjišťuje, že Iveta manželovi nevaří, ten zase nechodí skoro vůbec domů, protože musí uživit rodinu, a tak si bere práci navíc. Tenhle díl bude zkrátka hodně peprný a hlavně má pořádně zajímavou dohru a někteří účastníci pak působí úplně jinak než v samotném díle!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám