Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Snad každá žena ví, že dobrý a pravidelný sex je pro muže jedním z nejdůležitějších faktorů spokojeného a kvalitního života. Naproti tomu přibývající věk je v tomto smyslu zcela přirozeně chápán jako nevýhoda. Na vině může být klesající hladina testosteronu, jenž mužům pomalu, ale jistě ubírá na vitalitě a mužnosti. Je vědecky prokázáno, že hladina testosteronu v mužském těle začíná klesat po dosažení 30 let, v průměru o 1 % ročně. To je bohužel nezvratný biologický proces, kterému dříve či později musí čelit každý muž. Jedná se o mužský přechod neboli andropauzu.

Negativních příznaků andropauzy si na sobě všimne každý muž

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mužský přechod se projevuje úbytkem svalové hmoty, fyzickou vyčerpaností, duševní labilitou, zpomalujícím se metabolismem i menším zájmem o sex. Co s tím? Přírodě sice neporučíte, ale můžete se bránit. Vyzkoušejte TestoMax, doplněk stravy z čistě přírodních zdrojů, který je speciálně vyvinutý proti těmto negativním dopadům klesající hladiny testosteronu.

Jedinečnou složkou v TestoMaxu je u nás zatím neznámá pískavice řeckého sena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vědecká studie* z roku 2011 přinesla zajímavé poznání, že denní užívání Pískavice má pozitivní vliv na libido a orgasmus. Zúčastnění muži neměli před testem problémy s erekcí, nicméně po pravidelném užívání pískavice řeckého sena (500 mg denně) potvrdili pozitivní vliv pískavice na jejich sexuální apetenci a orgasmus. *) Steels E, Rao, Vitetta L,: “Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation.” Phytother Res. 2011 Feb 10., DOI:10.1002/ptr.3360

Jak se bránit proti klesající hladině testosteronu? Sport a TestoMax

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tou nejlepší obranou proti nežádoucím příznakům klesající hladiny testosteronu je sport a fyzická aktivita. Další vhodnou prevencí je pravidelné užívání přírodního doplňku stravy TestoMax, který je vyvinutý speciálně pro muže po třicítce. TestoMax pomáhá bojovat proti negativním příznakům mužského přechodu přirozenou přírodní cestou.

Využijte nyní slevu 300 Kč na první balení. Poštovné vždy zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

TestoMax je norský doplněk stravy vyvinutý pro muže po třicítce. Jeho přírodní složení je vyvážený mix vitamínů, minerálů a pískavice řeckého sena. Denní dávka - jedna tobolka obsahuje 600 mg pískavice řeckého sena. TestoMax vám přinášíme v měsíčním balení 30 tabletek pro 1 osobu.

Další články

Načítám