Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci dubna podstoupil operaci tříselné kýly a dva měsíce po ní už Martin Dejdar (59) běhá po jevišti jak čamrda. Tento týden mu končí klidový režim, který měl nařízený od lékařů, a konečně se nemusí nijak omezovat.

V brněnském Bobycentru začal už v květnu zkoušet muzikál Děti ráje, ale byl hodně opatrný. "Měsíc už zkouším, všechno je v pohodě, žádné zdravotní problémy necítím. Řekl jsem režisérovi Radku Balašovi, že jsem v omezeném režimu, nijak jsme to nehrotili. Ten jsem měl nařízený dva měsíce, a teď akorát končí a začínám jet naplno," řekl Super.cz Dejdar.

Zkoušení s parťákem Sagvanem Tofim nebo s Lukášem Vaculíkem (61) si užívá. "Je to fakt docela sranda, oni už jsou parta, která to zná a umí, ale jinak. Musí se přeučovat něco, co umí. Já to jedu z čistého listu. Celkově je to zkoušení hrozně fajn a zábavné," dodal Dejdar, který v červenci poprvé zažije muzikál pod širým nebem.

Děti ráje totiž svoji předpremiéru absolvují open air na Konopišti 25. července. "Na to se hrozně těším. Snad nám vyjde počasí a bude to pro všechny velký zážitek," dodal Dejdar. Premiéra Dětí ráje bude v brněnském Bobycentru v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám