Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lepší kámošku těžko pohledat... Nadějná herečka a zpěvačka Zoë Kravitz nedávno překvapila spolčením s Miley Cyrus (31). Tu si také přizvala do svého klipu k písni Bitch, kterou nahrála se svou skupinou Lolawolf. Nebylo asi žádným překvapením, že z toho nakonec vzešlo pořádně bizarní video, kde si dívky vzájemně fotí pozadí, kouří joint nebo si míří pistolí k hlavě.

Na Twitter nedávno šestadvacetiletá dcera Lennyho Kravitze a Lisy Bonet poslala fotku, která se nápadně podobá tomu, čím ráda na sociálních sítích šokuje Cyrus. Polonahá s cigaretou v ústech navíc v popisku radí: „Jak přestat kouřit? Krok první: Sundejte si triko. Krok druhý: Čekejte, co bude.“

Holky se dokonce už vzájemně začaly doprovázet na společenské události. Začátkem května se spolu objevily na červeném koberci i na akci Costume Institute Gala Benefit newyorského Metropolitního muzea umění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám