Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Poté, co se francouzská rodačka s ruskými kořeny Nadeea Volianova (28) v USA neúspěšně pokusila prorazit jako zpěvačka, odhaluje na počkání ňadra, která už snad ani nikdo nechce vidět. Tentokrát si k tomu našla vskutku duchaplnou záminku.

Tragickou exhibicionistku zvedl ze židle rapper Snoop Dogg, který na rozdíl od zbytku Ameriky nevzhlíží ke Caitlyn Jenner, na jejíž adresu prohlásil, že jde o „vědecký pokus“. Nadeea okamžitě vycítila možnost, jak se zviditelnit, a transsexuální bytosti vzešlé z otčíma Kim Kardashian (43) se zastala. A to dost nešťastným způsobem.

Rozverná ženština se totiž umí vyjadřovat jen prostřednictvím svých ňader, a na podporu Caitlyn nafotila bizarní fotky, na nichž k tradičnímu odhalování přidala nevzhledný knír. Vznikl tak vskutku odpudivý materiál, jímž chce Nadeea nejspíš dokázat, že všichni v sobě mísíme mužské i ženské elementy.

Caitlyn má naštěstí velkou výhodu v tom, že do své proměny mohla investovat dostatek financí, aby výsledek dopadl uspokojivě. Pokud by Bruce Jenner po plastických operacích vypadal jako Nadeea s knírem, byl by to vskutku nevydařený „vědecký pokus“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám