Hlavní obsah
Článek

Stálice nejen na českých televizních obrazovkách - seriál Plný dům - se v příštím roce dočká pokračování. Ponese název Plnější dům a objeví se v něm většina herců z původní série, která se začala natáčet před neuvěřitelnými 28 lety. Hlavní úlohu si v pokračování zahraje Candace Cameron Bure neboli nejstarší dcera seriálového táty Dannyho Tannera (Bob Saget) D.J. Ta během dospívání vyrostla z buclatých tvářiček a dnes, před čtyřicítkou, vypadá přímo famózně.

Obnovení spolupráce se domluvilo před třemi lety, kdy se představitelé hlavních úloh sešli společně s tvůrci, aby oslavili čtvrtstoletí od první klapky Plného domu. Osmi řad a 192 dílů se tentokrát asi nedočkáme, ale i tak bude jistě zajímavé sledovat, jak se herci změnili a kam je osud zavál, i když jen ve scénáři...

Návratu se neúčastní jen nejmladší článek rodiny Michelle Tanner, v jejímž hraní se střídaly sestry Olsenovy. Ashley a Mary-Kate už několik let dávají přednost před herectvím podnikání v oblasti módy. Nedávno byly dokonce americkým sdružením návrhářů CFDA zvoleny nejlepšími návrhářkami ženské módy pro letošní rok.

Reklama

Další články

Načítám