Hlavní obsah
Článek

Asi všichni známe ty dokola omílané rady na hubnutí: „Jez méně a hýbej se.“ Co ale dělat, když nezabírají? Děláme něco špatně? Máme jíst ještě méně? Nebo sportovat jinak? V tom už nám obvykle nikdo příliš neporadí a je velmi snadné se dostat do úzkých, nebo si v nejhorším přivodit zbytečné obtíže.

Dávejte si pozor na cukry!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O cukrech se v poslední době hodně mluví. Proč se jim bránit? Jednoduše proto, že právě cukry mohou v drtivém procentu případů za naši nadváhu a obezitu. Pokud se ráno nacpeme třemi rohlíky, k obědu si dáme vrchovatý talíř špaget nebo velkou porci pizzy a na večer se „dotáhneme“ kynutými knedlíky, nemůžeme se divit, že tloustneme. Vyměňte ranní rohlík za tvaroh s ovocem, k obědu si dejte pečené kuře se salátem z míchané zeleniny a olivového oleje a k večeři si pochutnejte na grilované rybě. Změna bude veliká a rychlá.

Sama to nedokážu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte slabou vůli, nemáte fantazii v kuchyni, nebo prostě potřebujete jednodušší a relativně rychlé řešení? Pak je v pořádku sáhnout po vhodném pomocníkovi ve formě konkrétní diety, nebo doplňku stravy. Oblíbenou metodou je proteinová dieta KetoDiet, která pomůže vašemu tělu se spalováním uložených tuků. Přirozeně a vcelku rychle, protože na ni je váš organismus připravený. Jen mu připravíte vhodné podmínky.

Řekněte ne krémům proti celulitidě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepříjemnou celulitidou trpí – no vážně – až 90 % žen! Všemožné krémy, gely nebo vodičky nejsou většinou k ničemu a pravidelné cvičení pomáhá jen nepatrně. Díky proteinové dietě ale budou vaše stehna a boky opět krásnější. KetoDiet má pozitivní vliv v rámci léčby pomerančové kůže a nevhodného ukládání tuků.

Hlavně, abych neměla hlad

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli se bojíte, že budete mít s KetoDiet hlad, můžete své obavy rychle pustit k vodě. 5 vyvážených proteinových jídel denně, obohacených o vitamíny, minerály i Omega-6 mastné kyseliny vás spolehlivě zasytí a dodají všechny potřebné živiny. Polévky, omelety, snídaňové kaše, proteinové tyčinky, nebo nápoje v mnoha příchutích – výběr je opravdu široký.

A opravdu to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S proteinovou dietou KetoDiet úspěšně hubnou i známé osobnosti – Petra Janů, Martin Dejdar, Jakub Smolík, Magda Malá, nebo Miloš Pokorný. A s výsledky jsou nadmíru spokojeni. „KetoDiet má pro mě osobně velikou výhodu – neberu ji jako dietu, vždycky si pochutnám a nehladovím,” říká například oblíbená muzikálová zpěvačka Magda Malá, která se po čtyřicítce svých v těhotenství nabraných kil jinak jen těžko zbavovala.

Další články

Načítám