Hlavní obsah
Článek

Britové jsou kromě suchého humoru proslulí také sázením. Když zrovna vévodkyně Kate není těhotná, čile spekulují o příštím představiteli agenta se služebním číslem 007.

Daniel Craig se sice ještě letos v listopadu objeví v bondovce Spectre a smlouva mu roli nejslavnějšího agenta zajišťuje i ve filmu, který do kin dorazí až v roce 2018, ale britští bookmakeři mají nejspíš o budoucnosti akční série lepší představy než hollywoodské studio Sony, které ji produkuje.

Poté, co Craig pátým filmem ukončí svou tajnou službu Jejímu královskému Veličenstvu, by se mohl před kameru postavit nepříliš známý Damian Lewis. Zatímco ještě nedávno jej sázkové kanceláře považovaly za outsidera, nyní jeho šance vidí podstatně nadějněji. Ryšavý herec se v roli Jamese Bonda jeví pravděpodobněji než dosud favorizovaný Idris Elba.

Pravdou ovšem je, že producenti před premiérou 24. bondovky Spectre vůbec netuší, o čem bude ta 26., natož aby řešili herce, který nahradí Daniela Craiga. Jeho obsazení také před osmi lety vzbuzovalo obavy, ale nakonec všechny přesvědčil, že byl skvělou volbou, a poslední bondovka Skyfall se stala nejvýdělečnějším dílem celé série.

Líbil by se vám Damian Lewis jako nový James Bond?
Na plátně může překvapit
68,7 %
Tohle nemůže dopadnout dobře
31,3 %
Celkem hlasovalo 6062 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám