Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To tu ještě nebylo. Módní návrhářce Taťáně Kovaříkové se dostalo neuvěřitelné pocty. Je první českou návrhářkou, jejíž šaty oblékl člen britské královské rodiny. Na svatbě švédského prince Carla Philipa s modelkou Sofií Hellqvist si její šaty oblékla hraběnka z Wessexu Sophie, manželka nejmladšího syna královny Alžběty II., hraběte Edwarda.

"Bylo mi velkou ctí přivítat ve svém butiku Její královskou Výsost, hraběnku z Wessexu. Připravili jsme pro ni krátkou přehlídku současné kolekce jaro/léto 2015 a představení mé práce. Bylo to pro mne milé a přínosné setkání, kterého si velice vážím. Na závěr jsme hraběnce předali za Mezinárodní cenu vévody z Edinburghu (DofE), Britskou obchodní komoru a za značku Tatiana dar v podobě dlouhých večerních šatů," řekla Super.cz  Kovaříková.

"Ještě milejší pro mne je, že hraběnka Sophie si právě tyto šaty oblékla na královskou svatbu do Švédska,"  dodala návrhářka.

Reklama

Další články

Načítám