Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Kostková (47) roky nebyla štíhlejší. "Je to v těch lepších sférách. Mám jako každá žena kilo dvě nahoru a dolů a Mýdlový princ mě teď stál tři kila dolů. Je to i výtečná údržba. Když hrajeme dvoják, tak je to šest hodin na jevišti v kuse, a to si můžu pak dát cokoli," řekla Super.cz Kostková, která obléká velikost 36.

Herečka přiznala, že v době, kdy měla pár kilo navíc, velmi bojovala s psychikou. Nikdo o tom ale neměl ani tušení. "V hloubi to je narušení vnímání sebe. Zvlášť když je člověk zvyklý, že byl hodně štíhlounký, což já jsem v pubertě byla. Pak jsem najednou přibrala během tří měsíců deset kilo, což byl hrozný šok. Člověk pak začne dělat kraviny a blbosti. Je dobré to v hlavně zase zklidnit," vysvětluje herečka.

Nyní se udržuje především pohybem, diety nedrží. "Nyní mě víc než cvičení udržuje zmiňovaný Mýdlový princ. Jinak je to permanentní pohyb. Chodím běhat, cvičit, slibuju si bikram jógu, na kterou jsem chodila, a je to skvělý," dodala Kostková v ateliéru Táni Kovaříkové, kde si zkoušela šaty na dnešní benefiční koncert Kapky naděje, který bude moderovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám