Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletý frontman chlapecké skupiny One Direction si nejspíš může napsat na seznam svých slavných známostí další modelku. A to rovnou ‚velkou rybu‘ v podobě andílka od Victoria’s Secret... Harrymu měla podlehnout o dva roky starší portugalská krasavice Sara Sampaio, s níž byl viděn už i v ulicích New Yorku při objímačce.

Čtvrteční večer strávili ještě s několika přáteli po klubech na Manhattanu, ale před hotelem Ludlow se spolu loučili objetím už kolem 22. hodiny. Jenže podle očitého svědka se později Sara do hotelu vrátila a strávila zde noc. Druhý den dopoledne pak odcházela ve stejném oblečení, které měla na sobě předešlou noc.

„Sara opouštěla hotel v jedenáct v tom samém oblečení. Harry vyšel asi v 11:15 a vypadal jako po slušně probdělé noci,“ citoval svědka deník The Sun.

Další vývoj románku se však alespoň prozatím odsouvá neznámo na kdy, jelikož Harry, který byl ještě nedávno spojován s další modelkou Victoria’s Secret Nadine Leopold, musel odjet na turné po Evropě. Už v sobotu jej čekalo vystoupení s kapelou v belgickém Bruselu.

Reklama

Další články

Načítám