Hlavní obsah
Článek

To bylo ale překvapení. Playmate s pošramocenou pověstí zavítala na kliniku, protože nebyla spokojená se svými ňadry. Lékaři při předoperační prohlídce mimochodem přišli na to, že Shauna Sands je těhotná.

Ženština, která se před třemi lety proslavila fotkami, na nichž se oddávala sexu na veřejně přístupné pláži na ostrově Svatý Bartoloměj, má do svého životopisu další pikantní historku. Známá odhalovačka se chtěla opět ukazovat nahoře bez, ale její ňadra bohužel nebyla příliš výstavní. Její chirurg totiž zemřel při autonehodě a nestačil svůj výtvor dokončit. Shaunu tak trápily jizvy okolo bradavek, jichž se chtěla zbavit v rámci kontroverzní televizní show Botched.

Bývalá manželka Odpadlíka Lorenza Lamase se ve 43 letech před kamerou ochotně odhalila, ale lékař pro ni měl špatnou a zároveň i dobrou zprávu. Plastiku ňader jí odmítl provést, protože dříve než samotná maminka odhalil její těhotenství. Shaunu sice zamrzelo, že bude muset operaci odložit, ale se svým čtvrtým manželem Steviem Simpsonem se hrdě hlásí k rodičovství.

Mateřské povinnosti si ovšem Shauna bude muset osvěžit, protože má už odrostlejší potomky. Během manželství s Lamasem si pořídila dcery Alexandru (17), Victorii (16) a Isabellu (14), jimž zběsilá matka připravila další překvapení.

Reklama

Další články

Načítám