Hlavní obsah
Článek

O politických úspěších této soudružky, která je na ruské politické scéně výrazná téměř jako Vladimir Putin, se toho příliš neví, ale díky fenomenálnímu účesu se stala celosvětovou internetovou senzací.

Fotografie Valentiny Petrenko vzbuzující dojem, že si na politickém sněmu zapomněla sundat beranici. Vypadá totiž jako z éry Sovětského svazu, ale opravdu jde o soudobý materiál. Dáma, s níž by se opravdu nikdo nechtěl dostat do křížku, je totiž klasička a módní trendy odmítá akceptovat už minimálně tři desetiletí.

Nad jejím účesem nevěřícně kroutí hlavou kadeřníci z celého světa pátrající po tom, jakými technologickými postupy Valentina dosáhla svého klenotu. Jisté je jen to, že její spotřeba laku na vlasy výrazně převyšuje průměr bývalých sovětských republik.

Svérázná Ruska bývá kvůli své zálibě v kolosálním účesu přirovnávána k Marge Simpsonové, ale žena z masa a kostí má oproti animované postavičce velkou nevýhodu. Se svou parádou totiž musí chodit i do sprchy a do lože, což zavání katastrofou.

Reklama

Další články

Načítám