Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Dejdar (59) má na dva měsíce doma manželku a obě děti. I když se hovořilo o tom, že už nebude mít kvůli špatnému kurzu koruny dost peněz na to, aby rodinu poslal na konci léta zpět na Floridu, kde děti studují, a syn navíc hraje hokej, finance se mu povedlo dát dohromady.

"Jen za nimi nebudu létat tak často, protože mě čeká natáčení nového seriálu a vystupování v muzikálech i další práce," vysvětlil Dejdar, jenž po úspěšném Mýdlovém princi studuje roli v muzikálu Děti ráje, který se bude od září uvádět v Brně. "Když nebudeme zkoušet, chceme ještě s rodinou stihnout i dovolenou u moře," upřesnil herec.

Ten teprve tuto sobotu opožděně oslavil své padesátiny. A to nejen s přáteli ze šoubyznysu a s rodinou, ale navštívit jej u této příležitosti přiletěli i sousedé z Floridy. Dejdar dostal spoustu dárků, mimo jiné i irskou whisky se svojí etiketou, kterou si odnesl domů už den před oslavou, když spolu s Martinem Krausem, Davidem Deylem (39) a Petrem Vágnerem (46) křtili speciální autobus z roku 1987, který bude objíždět letní akce a festivaly.

Reklama

Další články

Načítám