Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) sice už oslavila šestatřicetiny, ale rozhodně na to nevypadá. Pořád má bláznivé nápady, třeba ten, že si nechala obarvit vlasy na růžovo, a hlavně usilovně maká na svojí postavě.

"S Karlem Frýdem chodím cvičit třikrát týdně a chtěla jsem říct, že držím dietu, ale tu už nedržím. Vždycky to mám tak, že na zimu zhubnu tři čtyři kila, a když přijde léto a mám jít do plavek, naberu je zpátky. V září už mě radši netočte, přijďte raději v lednu," tvrdila sebekriticky Martina.

S Martinou jsme se setkali na Slovensku, v obřím aquaparku spojeném s termálními lázněmi. "Už jsem byla kousek odtud, v Liptovském Mikuláši s holkami, ale v termálu úplně poprvé. V bazénu je tak teplo, že vás to ani neochladí, ale užila jsem si vodní atrakce," prozradila s tím, že se do Bešeňové určitě ještě podívá.

S kamarádkami by také ráda vyjela k moři, i když ještě neví kam. To se bude odvíjet od časových, ale také od finančních možností. Nedávno o dost peněz přišla. "Když mi vykradli auto, tak jsem přišla i o peníze z účtu, protože jsem měla na kartě jako heslo datum mého narození. Jsem pitomá. Vybrali mi dvacet tisíc, řekla Martina, která bude také připravovat svoji benefici, jež se bude konat 29. srpna v Českých Budějovicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám