Hlavní obsah
Článek

První ročník soutěže Gay roku má svého vítěze. Ocenění za nejpohlednějšího a nejsympatičtějšího českého homosexuála se dočkal Jiří Korytář. Jednatřicetiletý sympaťák si získal porotu nejen svým zářivým úsměvem, ale i pohodovým vystupováním. „Moje první reakce byla doslova "wow", protože jsem nečekal, že v poslední obálce bude mé jméno," svěřil se nám se svými čerstvými dojmy Jirka těsně poté, co byl korunovaný nejkrásnějším gayem světa Klausem Burkartem.

Korytář pracuje jako koordinátor vzdělávání u známé francouzské vlasové značky. Je sportovně založený, rád vyráží do posilovny a chodí běhat, věnuje se svému pejskovi, vaření, miluje cestování a dozvěděli jsme se, že jeho tělo zdobí celkem dvacet tetování.

Ti pánové, kteří si na Gaye roku snad myslí, si ale musí nechat zajít chuť. Jiří je devět let spokojený ve vztahu a šestým rokem žije se svým životním partnerem v registrovaném partnerství.

„Velkou oporou mi byl můj partner Pepa, rodiče, sourozenci, přátelé a fanoušci. Cítil jsem radost, úlevu, a zároveň smutek, že už to všechno skončilo. Bylo to neuvěřitelných pár měsíců, jsem rád, že jsem mohl byt součástí této soutěže. Všem klukům, kteří to chtějí zkusit, ale váhají, to vřele doporučuji,” říká historicky první korunovaný Gay roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám