Hlavní obsah
Článek

Ani na prahu padesátky se Sisa Lelkes Sklovska (58) nevzdává myšlenky na potomka. Operní diva, která na sebe v Čechách znovu upozornila jako porotkyně X Factoru, si už před čtyřmi lety vzala finančníka Juraje Lelkese, ale jejich šťastné manželství nebylo obohacené o vlastní dítě. Manželé ale zřejmě ještě nehodili flintu do žita a mají prý v plánu zaklepat na dveře dětského domova.

Není žádným tajemstvím, že zpěvačka v posledních letech vroucně touží po dítěti. Díky svému manželovi má vše, nač si vzpomene, a mateřství by bylo posledním dílkem v jejich harmonické mozaice. Je možné, že se jí sen ve zralém věku splní. „Lelkesovi horlivě řeší adopci. Sisa Jurajovi říkala, že by si přála dceru,” uvedla slovenskému deníku Čas přítelkyně páru. A Sklovska nepopírá. „S manželem se přece bavíme o různých věcech,” řekla pěvkyně zmíněnému deníku.

Na Slovensku známý podnikatel Juraj Lelkes má již dceru Dianu z předchozího manželství, kterou loni odvedl k oltáři. Sisa Sklovska se v minulosti přiznala, že již jednou těhotná byla, kvůli kariéře ale podstoupila potrat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám