Hlavní obsah
Článek

Dlouho se spekulovalo o tom, jaké procedury musela podstoupit, aby vypadala o desítky let mladší. Dnes už Zdena Studenková (69) neváhá vyjít s pravdou ven a přiznává, že botox je její nejlepší kamarád. Klobásový jed nevyužívá pouze k vyžehlení vrásek v obličeji, ale pomocí něj se zbavila i nežádoucího pocení v podpaží.

„Jsou to už asi tři roky, co si nechávám pravidelně před létem píchat botoxové injekce do podpaží. A všem bych to vřele doporučila! Je to výborná prevence proti pocení, vhodná především tehdy, když máte kontaktní práci jako já,” řekla Super.cz Studenková, která se nyní na jevišti cítí mnohem komfortněji.

Studenková, která je pověstná svou upřímností, nemá vůbec problém lidem ve svém okolí otevřeně říct, že by podobný zákrok měli podstoupit a neobtěžovat okolí nepříjemnými pachy. „Když se někdo potí, ať si nechá napíchat botox a vyřeší to. Je to takové zvláštní, když třeba někteří lidé vdechují cigarety a pak se bojí botoxu. Co je to za nesmysly? Říkám jim, že se přestanou trošku potit, když přestanou kouřit,” říká zarytá odpůrkyně cigaret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám