Hlavní obsah
Článek

V životě majitelky obřích umělých ňader se nejspíš událo něco, co zásadně ovlivnilo její priority. Že by Courtney Stodden (29) přece jenom nakonec dostala rozum? Slavná silikonka se dokázala prosadit ještě před dovršením plnoletosti, ale to dost nešťastným způsobem. Do dějin se totiž zapsala jako ta, co pohřbila kariéru kdysi nadějného herce Douga Hutchisona, s nímž to šlo poté, co se s Courtney oženil, z kopce. Na stará kolena totiž podlehl zlatokopce, vedle níž velice rychle ztratil dřívější renomé.

O 35 let mladší manželka jej totiž doprovázela v outfitech, jež pořídila snad v sex shopu, a dělala mu ostudu odhalováním svých obřích ňader. V poslední době se ovšem výrazně uklidnila, a když vyšla do ulic v na její poměry velmi konzervativním oblečení, téměř nikdo by ji nepoznal.

Courtney Stodden, která si v minulosti pořizovala vyprsená selfie u hrobů slavných nebožtíků, má nejspíš rebelská léta za sebou. Problém je ovšem v tom, že silikony byly její jedinou zbraní, jíž se v šoubyznysu zviditelnila. Pokud si Courtney pózu světice udrží dlouhodobě, Doug by se snad konečně po pár seriálových štěcích mohl dočkat nějaké pořádné role. Po ní by pak ale neštěkl ani pes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám