Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s Toni Garrn se nejžádanější hollywoodský svobodný mládenec opět zakoukal do blonďaté modelky, jejíž křivky se nejlépe vyjímají při předvádění spodního prádla a plavek. Leonardo DiCaprio (49) už možná ani nevnímá, že se milenky v jeho ložnici střídají, protože jsou jako přes kopírák.

Zvěsti o tom, že se hvězda Titaniku opět zamilovala, se potvrdily poté, co byl Leo s modelkou Kelly Rohrbach (24) zvěčněn na romantické projížďce na kolech po newyorských ulicích. Tento páreček sice od sebe dělí 16 let, ale to pro slavného herce není žádnou překážkou. DiCaprio si nový románek opravdu užívá, což dokazují vzájemné něžnosti na veřejnosti včetně líbání. Snad se herec novým objevem pochlubí i na červeném koberci, což se jeho poslední milence Toni Garrn bohužel nikdy nepoštěstilo.

Modelka z andělské stáje Victoria´s Secret, jejíž tělíčko ozdobilo i obálku magazínu Sports Illustrated, je pro DiCapria opravdu reprezentativním doplňkem. V kraťounkých bílých lacláčích byla stejně nepřehlédnutelná jako Leonardo, který si po natáčení filmu The Reventant oblíbil poustevnickou vizáž. V příštím roce se ukáže, zda se mu tato proměna vyplatila a zajistí mu Oscara, na něhož byl už čtyřikrát nominován.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám