Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelný pohled se v úterý naskytl smutečním hostům, kteří se přišli naposledy rozloučit do kostela St Luke's Methodist Church na Floridě s osmnáctiletou Victoriou Siegel. Ta si před několika dny vzala život. Mladá žena pocházela z v USA mimořádně známé a zámožné rodiny. Její matka Jackie Siegel (49) na pohřeb dorazila v černém, ale to bylo asi to jediné, co napovídalo, že toho dne pochovává dceru.

Victoria Siegel, jež byla potomkem Davida Siegela, majitele společnosti Westgate Resorts, byla údajně závislá na lécích na předpis a stala se obětí kyberšikany. Sebevraždu spáchala minulý týden doma. Honosnému sídlu, kde s rodinou bydlela, se přezdívá americké Versailles a má být čtvrtým největším domem v zemi.

Bývalá modelka a herečka Jackie Siegel si na pohřeb oblékla šaty s hlubokým výstřihem, nešetřila úsměvy, a dokonce v jednu chvíli vytáhla mobil a fotila si rakev, pobuřují se zahraniční weby. Možná ale 'jen' pročítala sms zprávy či surfovala na internetu.

Victoria nebyla její vlastní dcerou (pocházela z otcova předešlého vztahu), ale Jackie ji přijala za svou už jako malou holčičku a Victoria žila s nimi v domě ještě s dalšími sedmi sourozenci.

Jackie Siegel je dobře známá i americkým televizním divákům. V roce 2012 o ní byl natočen dokument The Queen of Versailles, který získal řadu ocenění. Zároveň figurovala také v pořadu Celebrity Wife Swap.

Reklama

Další články

Načítám