Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když Roman Vojtek (51) nedávno opustil těhotnou manželku těsně před porodem, stal se rázem asi nejnenáviděnějším mužem v Česku. Tereza médiím přiznala, že skončila na antidepresivech, také porod byl komplikovaný a mezi bývalými partnery zavládlo pořádné dusno. Situace byla skutečně velmi vyhrocená. Jak spolu dnes ti dva dokáží komunikovat?

Jak to tak bývá, čas zahojí, či alespoň zmírní všechny rány, a stejně tak tomu je i v této rodině. Hlavním důvodem jsou samozřejmě děti, pětiletá Editka a tříměsíční Benedikt. „Zasmát se tomu rozhodně zatím neumíme a vlastně to ani není věc, které se jednou zasmějeme. Ale jsme v kontaktu a vychováváme spolu dvě děti,“ přiznal herec.

„Zaplaťpánbůh, že jsme oba rozumní lidé a dokážeme spolu komunikovat klidně kolem výchovy dětí, dokážeme se i dohodnout na tom, kdo je kdy bude mít. A je to v klidu. Za to jsem rád,“ dodal v Aha!.

Hlavně v péči o dceru je vzorný. Nedávno ji měl s sebou pět dní na zlínském filmovém festivalu a uvolnil tak ženě ruce, aby se mohla o to víc věnovat miminku. Jako partner selhal, ale coby táta se zdá být senzační

Reklama

Další články

Načítám