Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) se rozešla s přítelem Tomášem. Paradoxně s ním ale poletí na měsíc do New Yorku.

„Zůstali jsme kamarádi, nerozešli jsme se ve zlém. Nebyl v tom nikdo třetí, prostě jsme šli každý svou cestou. Dokonce bude v partě lidí, která se mnou v létě poletí do New Yorku. Přišlo nám jako hloupost ty drahé letenky stornovat. Budu si tam užívat prázdnin, ale také trochu pracovat,“ prozradila Kamila, která se v USA chystá navštívit několik nahrávacích studií.

„Setkám se tam s několika lidmi a hlavně tam budu docházet na soukromé hodiny zpěvu k paní, která učí třeba Rihannu. Takže je pravděpodobné, že se mi v pracovním životě rýsuje něco velkého,“ zasnila se Kamila. Od podzimu se sympatická zpěvačka chystá rozjet projekt „nová Kamila Nývltová“ a souvisí s tím také nové album plné vlastní tvorby.

Nývltová je sice momentálně nezadaná, ale podezřele hodně času tráví se zpěvákem Pepou Vágnerem. Nafotila s ním nové promo fotky a chystají společný duet i výlet do Řecka. Kamila se dušuje, že jsou opravdu jen přátelé.

„S Pepou Vágnerem se znám od doby, co hraju v muzikálech. Poslední dobou se ale vídáme častěji, protože jsme zkoušeli Draculu a vrátila se Kleopatra. Pepa navrhl, že by bylo fajn dát si spolu duet. Ale scházíme se i mimo práci, jsme kamarádi,“ ujišťovala nás Kamila během focení nových promo fotek pro zmiňovaný duet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám