Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéru nového velkofilmu Jurský svět si kromě Leoše Mareše (47) a jeho synů, Kristiny Kloubkové, Zdeňka Trošky (70) či Romana Vojtka (52) nenechala ujít ani modelka a moderátorka Eva Perkausová (30).

Během projekce snímku navazujícího na snímek Jurský park z roku 1993 se modelka podle očekávání bála. O něco víc ji děsila vzpomínka z dětství. „Premiéra filmu byla skvělá a připomněla mi Spielbergův nezapomenutelný Jurský park, který jsem v dětství se sourozenci zhlédla několikrát. Pamatuji si u bratrů v pokojíčku plné poličky gumových dinosaurů, ze kterých jsem musela utírat prach,” otočila vše do vtipu blonďatá kráska.

Eva nejraději sleduje české komedie, ale čas od času si pustí thriller či horor. „Miluju napětí, ale pokaždé, když je nějaká napínavá scéna, raději ztlumím zvuk na minimum. Méně se pak bojím,” svěřuje se se svým receptem, jak lze přežít strašidelné filmy, Eva Perkausová.

Reklama

Další články

Načítám